Soms gebeurt er iets waarvan je denkt ‘hè? gebeurt dit echt?’ Zo’n gebeurtenis was de mail uit Los Angeles van Lululemon, het Canadese sport- en yogakledingmerk dat in Canada en de VS een absolute cultstatus geniet. Yogi’s, hardlopers, gym rats, Crossfit-ers en yep, zelfs body build-meisjes dragen Lululemon.

Toen ik tien jaar geleden voor het eerst in LA was, ging de flagship store van Lululemon in Santa Monica net open. Ik kocht er mijn eerste Lululemon-broek en was direct onder de indruk van het merk. En een paar weken geleden ontvingen we een mail van deze winkel met de uitnodiging om een Stadswild-les te geven voor de Lululemon community in Santa Monica. Wauw.

En we gaven ze de volledige oermens experience, inclusief burpees voor het stoplicht, kruipen en tijgeren door het zand, hinkelen door de stegen van het winkelcentrum van Santa Monica en natuurlijk bearwalks de trap af.

En natuurlijk vroegen de LA-ers wat ‘Stadswild’ is en of we het dan niet ‘City Wild’ moeten noemen. Nope. Stadswild is Stadswild. Want als ze Schwarzenegger kunnen zeggen, kunnen ze ook Stadswild zeggen 😉 

 

 Stadswild Los AngelesStadswild Los AngelesStadswild Los AngelesStadswild Los AngelesStadswild Los AngelesStadswild Los AngelesStadswild Los Angeles