HEALTHY BY NATURE – food experience & brain snack

Een samenwerking tussen Akasha Spa & Gym (Conservatorium Hotel) en Stadswild.

Het event Healty by Nature omvat een aantal korte, inspirerende lezingen en een food experience.

VUUR
Angélique Heijligers, grondlegger Stadswild, spreekt over de holistische visie van Akasha & Stadswild en het effect dat trainen heeft op je algeheel welzijn.

WATER
Dr. Remko Kuipers geeft zijn visie op de invloed voeding op je algehele gezondheid. Remko kijkt naar voeding vanuit de evolutionaire wetenschap. Wat is volgens de wetten van de natuur de meest gezonde manier om jezelf te voeden? Leven aan water speelt bij zijn theorie een cruciale rol.

LUCHT
Yogini Anat Geiger geeft inzicht in waarom yogi’s zo lang jong blijven. Anat geeft inzicht in de duizenden jaren oude yoga-filosofie, maar laat ook bevindingen van de moderne wetenschap zien.

AARDE
Topkok Edwin Sander kookt op sterrenniveau volgens het Paleo-principe. Zijn food experiences zijn inmiddels spraakmakend vanwege hun eigenzinnige karakter, creativiteit en een onomstotelijke solide basis.

SPREKERS:

Angélique Heijligers, grondlegger van Stadswild, personal trainer en freelance journalist. In 2012 schreef ze het boek ‘Train Als Een Oermens In De Stad’. In januari 2014 verschijnt haar nieuwe boek ‘Stadswild, Leef Als Een Oermens In De Stad’.

Dr. Remko Kuipers – de enige wetenschapper in de wereld die specifiek is gepromoveerd in de evolutionaire geneeskunde en lange periodes in Afrika verbleef voor veldonderzoek. Hij ging mee met de jacht en bestudeerde intensief het effect van oervoeding op onze gezondheid.

Anat Geiger – Anat Geiger behoort tot de top van de Nederlandse yogadocenten, is een van de grondleggers van Yoga Garden in Amsterdam en leidt yogadocenten op. De laatste jaren reist Anat veel naar de VS om te studeren bij de gerenommeerde Yin Yoga grondleggers Paul en Suzee Grilley. Inmiddels is Anat een van hun main assistants.

FOOD CREATIV

Edwin Sander
Topkok Edwin Sander is afgestudeerd aan de prestigieuze Sterklas Academy, was student van het jaar, winnaar van de Nederlandse kampioenschappen SVH Koks 2012, kok bij o.a. Ciel Blue**, werd uitgeroepen tot Talent van de Toekomst en maakt momenteel naam met spraakmakende Pop-Up diners en Stadswild Seizoensdiners.

WANNEER: 27 november a.s.

WAAR: Conservatorium Hotel (Symphony Room)

HOE LAAT : 18.30u-21.15u

HOEVEEL : €39 p.p. (inclusief food & wine)

LET OP: dit is een exclusief event met beperkte plaatsen. Je inschrijving is pas definitief als je voor 20 november a.s. een ticket hebt gekocht in de Stadswild Store. Na deze datum kunnen we vanwege de inkoop helaas geen
reserveringen meer aannemen.