‘Altijd ben ik dol op sporten geweest: jarenlang heb ik gedanst en vervolgens deed ik aan hardlopen, ik heb getraind bij de sportschool en aan allerlei soorten yoga gedaan. Ik ben perfectionistisch van aard en na een langdurige stressvolle periode belandde ik thuis op de bank: volkomen opgebrand. Na een aantal maanden thuis was er van mijn goede conditie weinig meer over. Ik voelde me moe en lusteloos en zocht naar een manier om me stapje voor stapje weer fitter te gaan voelen. Omdat ik nog geen kwartier kon wandelen zag ik zelfs op tegen mijn favoriete vinyasa yogales…’

Rustig in mijn eigen tempo weer beginnen met trainen

‘Op een dag opende ik de nieuwsbrief van Stadswild (ik kende het concept al) met daarin een PDF-bestand om thuis je buikspieren te trainen. Ik werd getriggerd en bedacht me: ik kan natuurlijk ook thuis, rustig in mijn eigen tempo, weer beginnen met trainen. Ik verzamelde de oefeningen uit de volgende nieuwsbrieven, printte alles uit, rolde mijn yogamat uit en startte.’

Het vertrouwen in mijn lichaam is weer terug!

‘Na een week of vier merkte ik dat mijn conditie verbeterd was en ik mijn training steeds verder kon uitbreiden en zwaarder kon maken. Inmiddels sport ik elke ochtend ongeveer 45 minuten, nog steeds thuis. Soms jog ik eerst een rondje en doe dan de oefeningen. Ik voel me er zo goed bij! De oefeningen zijn simpel maar doeltreffend en met mijn favoriete beats op de achtergrond is de training inmiddels iets waar ik echt naar uitkijk. Het vertrouwen in mijn lichaam komt steeds meer terug, een ontzettend dankbaar gevoel. Wat één nieuwsbrief wel niet kan betekenen… Stadswild bedankt!’