Edwin Sander

Edwin Sander

Topkok Edwin Sander is zelfstandig als Food Creativ.  Hij is afgestudeerd aan de prestigieuze  Sterklas Academy, werd student van het jaar, winnaar van de Nederlandse kampioenschappen SVH Koks 2012, was kok bij Ciel Bleu**, werd  uitgeroepen tot Talent van de Toekomst en zet nu creatieve en vooral innovatieve food concepten en pop-up diners neer.

Leven vanuit je hart, dat is wat Edwin typeert. En dat is ook hoe hij kookt. Met bezieling, want ‘cooking isn’t a job, it’s a lifestyle’.  Ed creëert nieuwe recepturen, experimenteert met smaken, structuren en vormgeving. En blijft tegelijkertijd dicht bij de bron. Van voeding, maar ook -en vooral- van zichzelf.

 

 

fotografie: Juri Klaric

 


By |2015-04-29T20:10:28+02:00mei 14, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Edwin Sander

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close